Побарајте изработка на мебел по нарачка

Име*
Презиме*
Адреса*
Изработка на*
Достава до дома*
Лице за контакт*
*

Работно време

Понеделник - Петок:

08:00 -20:00

Сабота:

08:00 -16:00

Информации за контакт

Адреса: ул. Лихнида бб, Ѓорче Петров, Скопје

Телефон: +389 (0)75 457 213

Е-пошта: contact@asd.mk

Метод на достава

Бесплатна достава до вашиот дом