Мебел по мерка

Изработка од високо обучени професионалци кои замислата ја претвараат во функционални, модерни парчиња мебел кои се изработени од материјали со највисок квалитет на пазарот со голем избор на бои и текстури.

Проектирање

Клиентот најпрво добива технички и 3D проект со кој замислата се претвара во реалност. Секоја ваша замисла ја претвараме во реална слика во вашиот простор.

Кроење, кантирање и фарбање

Праволиниско кроење; Кроење под различни агли (20,30,45 степени); Фрезување, жлебање, бушење; Праволиниско кантирање; Криволиниско кантирање; Фарбање на МДФ сјај/ мат со полиуретански бои.

Изработка на мебел по нарачка

Побарајте изработка на мебел по нарачка и ние ќе ја оствариме секоја замислена идеа која е изводлива.
Мебел за секој простор.